REGIJA SJEVER Finale Kupa Krešimira Ćosića: Podravac Virje gostuje u Čakovcu

Virje predvodi Stefan Zadravec, koji je blistao protiv Ludbrežana, zabio 30 koševa, tako da će njegovo zaustavljanje uz doprinos svih igrača u obrani i napadu biti važni faktori u nastojanju Međimurja da se osvoji pobjednički pehar Regionalnog kupa.

Ilustracija // Foto: Pixabay.com

Košarkaši Međimurja ovog utorka, 9. listopada, u sportskoj dvorani I. OŠ Čakovec ugostit će bivšeg prvoligaša i dugogodišnjeg velikog rivala Podravac iz Virja u finalu Regionalnog košarkaškog kupa Krešimir Ćosić. Utakmica se igra s početkom u 20.45 sati.

Međimurje je finale izborilo uvjerljivom pobjedom protiv Globetke, dok je Podravac imao puno teži posao protiv Grafičara iz Ludbrega koji je zajedno s njima u prošloj sezoni igrao Prvu mušku košarkašku ligu. Na kraju su oba kluba ispala u 2. košarkašku ligu sjever u kojoj će u ovoj sezoni igrati s Međimurjem.

Bit će to prava provjera koliko zapravo vrijedi momčad Međimurja koja je spoj mladosti i iskustva za novu sezonu i ligu koja će biti ipak znatno jača nego s obzirom na povratak dva prvoligaša.

Nažalost, uoči ove utakmice jedna loša vijest za sve ljubitelje međimurske košarke, da iako je pristupio klubu, po svemu sudeći veliko najavljeno pojačanje Međimurje i povratnik u međimursku košarku Goran Fodor izgleda da definitivno neće braniti boje čakovečkog kluba u novoj sezoni.

Što se tiče Podravca, po viđenom u Ludbregu i pobjedi u gostima 82:69, bit će vjerojatno glavni favorit za naslov prvaka u 2. ligi, pa je to dobra prilika da ljubitelji košarke u Čakovcu vide ogled dvije momčadi koje će uz Grafičar biti glavni kandidati i konkurenti u nadolazećem prvenstvu.

Virje predvodi Stefan Zadravec, koji je blistao protiv Ludbrežana, zabio 30 koševa, tako da će njegovo zaustavljanje uz doprinos svih igrača u obrani i napadu biti važni faktori u nastojanju da se osvoji pobjednički pehar Regionalnog kupa.

Izvor: Međimurske novine

Ne propustite: