REKREIRAJ SE I TI Pred nama je još jedna Biciklijada za mlade i stare

Na Dan antifašističke borbe, u Varaždinu se vozi tradicionalna Biciklijada. Sudjelovanje je besplatno te se pozivaju svi građani, rekreativci i sportaši da neradni dan provedu na svježem zraku u dobrom društvu.

Tradicionalna varaždinska Biciklijada // Foto: Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina
Tradicionalna varaždinska Biciklijada // Foto: Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

U četvrtak, 22. lipnja, sa startom u 10 sati održava se 17. Biciklijada u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Relacija se ista kao i svake godine, start je na Kapucinskom trgu, kroz Vrazovu ulicu, Hallerovu aleu i Novu Ves do Zelendvora. Pošto je ova biciklijada obiteljskog karaktera, na njoj će moći sudjelovati natjecatelji svih dobrih skupina, od najmlađih do njihovih djedova i baka.

Tradicionalna Biciklijada održava se s ciljem pomicanja zdravog načina života, druženja i zabave.

Sudjelovanje na utrci je besplatno, a svi sudionici će dobiti majicu za uspomenu i bočicu vode, dok ih u Zelendvoru očekuje grah, glazba i sportske aktivnosti vezane uz njihove limene ljubimce.

Društvo za zaštitu od dijabetesa Varaždin organizirat će tombolu, a sav prihod od tombole namijenjen je Društvu.

Svi sudionici utrke moraju znati par stvari koje se tiču ponašanju u prometu. Obavezno je nošenje zaštitne kacige za djecu i mlađe od 16 godina starosti. Kolona će se kretati desnom stranom kolnika i nije dozvoljeno pretjecanje policijskog vozila koje će osiguravati kolonu.

Ne propustite: