REZIME PAN LJETNE LIGE KOPRIVNICA Utakmice završnice u prijenosu na Sportskoj televiziji pratilo je više od 200.000 gledatelja

Ove su godine sudjelovale momčadi iz Koprivnice, Križevaca, Ludbrega i Kotoribe, a turnir je sve zanimljiviji i zagrebačkim ekipama.

Foto: Facebook Pan Ljetna liga Koprivnica

Pobjedom ekipe Jelena Trade završila je popularna koprivnička malonogometna Pan Ljetna liga.

Ove su godine sudjelovale momčadi iz Koprivnice, Križevaca, Ludbrega i Kotoribe, a turnir je sve zanimljiviji i zagrebačkim ekipama.

“Ovim putem željeli bismo zahvaliti svima koji su omogućili održavanje Pan Ljetne lige Koprivnica 2018, prije svega glavnim pokroviteljima Gradu Koprivnici i Zajednici sportskih udruga Grada Koprivnice i glavnom sponzoru Panu i Carlsberg pivovari te svim ostalim sponzorima, kao i medijskim pokroviteljima i svim medijima koji su popratili događaj.
Dakako, posebna zahvala ide svim igračima i voditeljima momčadi na pokazanom fair-playu i kvalitetnom haklu kojeg smo gledali, te publici koja se odazvala u velikom broju, pogotovo na završni dan”, istaknuli su iz Koprivničke udruge za rekreativni sport.

Utakmice završnice u prijenosu na Sportskoj televiziji pratilo je više od 200.000 gledatelja, a utakmica za treće mjesto MOD – Garanta bila je najgledanija od sva četiri susreta.

“Na taj način Pan Ljetna liga Koprivnica 2018. dobila je odličnu promociju i afirmaciju i na nacionalnoj razini. Koprivnička udruga za rekreativni sport će se kao organizator potruditi da turnir sljedeće godine bude još bolji, jer smo svjesni da postoje i prostori za pomake”, istaknuli su organizatori.

Ne propustite: