Srijeda, 28. rujna 2022.

Riječki ubojica premješten je u zatvorsku bolnicu. Odvjetnik: ‘Izgleda li on vama kao zdrav čovjek?’

Brnada je prošle subote u kafiću u samom centru Rijeke nasrnuo na 67-godišnjakinju i nasmrt je pretukao

Preporučujemo

Osumnjičeni riječki ubojica Roman Brnada (36) premješten je u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj u Zagrebu.

Jučer mu je zbog opasnosti od bijega i mogućeg utjecaja na svjedoke i dokaze, opasnosti od ponavljanja djela te naročito teških okolnosti za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora određeno mjesec dana istražnog zatvora.

Prijeti mu 40 godina zatvora, piše Index.hr.

“Po mojim saznanjima on ima povijest psihičke bolesti. Vidjeli ste ga, izgleda li on vama kao zdrav čovjek? Jučer sam podnio zahtjev i on je po mom zahtjevu i mišljenju doktora u Rijeci prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagreb i tamo ostaje do daljnjega”, rekao je odvjetnik Aris Šarunić, koji je Brnadi dodijeljen po službenoj dužnosti.

Brnada je prošle subote u kafiću u samom centru Rijeke nasrnuo na 67-godišnjakinju i nasmrt je pretukao. Žrtva je Darinka Krivec.

Kako piše Index, Brnada je jučer ispitan pred državnim odvjetništvom i pred sucem istrage. U Županijskom državnom odvjetništvu je divljao, a navodno i pokušao skočiti kroz prozor. Kad su ga interventni policajci izvodili iz zgrade, batrgao se i četiri policajca morala su ga ugurati u kombi.

Poslijepodne na sudu bio je znatno pribraniji. Doveli su ga u lancima, no kako je rekao šef Županijskog suda u Rijeci Veljko Miškulin, tada je bio miran, suzdržan i kooperativan.

- Advertisement -

Najnovije objave