ROĐENDANSKA NAGRADNJAČA Evo koga očekuju nagrade na afterwork partyju u Guliveru

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

Portal Klikaj.hr 4. studenog proslavio je svoj prvi rođendan pa tijekom cijelog mjeseca sa svojim partnerima i sponzorima organizira rođendanske nagradne igre.

U suradnji s Caffe barom Guliver, smještenom u Ulici Kneza Domagoja 29 u Koprivnici, čitatelji portala Klikaj.hr mogli su osvojiti tri vrijedne nagrade. Prva je nagrada boca Jägermeistera i boca Coca-Cole, druga je dva metra gemišta, a treća je metar gemišta.

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Jägermeister i Coca-Cola – Davorka Kereša

Dva metra gemišta – Marina Šprem

Metar gemišta – Marino Šurić

Čestitamo dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagradi, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

________________________________________________________________________

Nagradu ćete sa svojim društvom moći konzumirati na AFTERWORK partyju u GULIVERU u petak, 17. studenog, od 15 sati.

Zašto baš tada? Zato što je afterwork party u Guliveru najbolji party u Koprivnici. Očekuje vas vrhunska zabava, tamburaši, hostese, vrijedne nagrade i prave party cijene.

Osvojili nagrade ili ne, ovaj party jednostavno ne smijete propustiti.