ROĐENDANSKA NAGRADNJAČA Evo kome Sport Dolenec daruje ‘hoodicu’, a kome idu trenirke

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

Portal Klikaj.hr u nedjelju, 4. studenog, proslavio je svoj drugi rođendan. Tim povodom naš partner Sport Dolenec za vas je osigurao tri fantastične nagrade, i to Umbro trenirku, Champion ‘hoodicu’ i donji dio Champion trenirke.

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Umbro trenirka – Marko Miglez

Champion ‘hoodica’ – Sandra Besten

Donji dio Champion trenirke – Štefanec Ida

Čestitamo dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagradi, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

_________________________________________________________________________

Sport Dolenec trgovina je sportskom opremom smještena u koprivničkom Mercator centru, u Ulici kneza Domagoja 5.

Sport Dolenec u svom programu nudi zaista širok asortiman proizvoda. Na jednom mjestu možete pronaći baš sve što vam je potrebno za vaše sportske aktivnosti. Pehare, statue, priznanja, sportsku opremu za vrtiće, škole i klubove, casual sportsku odjeću, trenirke, kopačke, tenisice, ruksake, lopte, dresove, štampanje natpisa… Apsolutno sve!

Trgovina svojim kupcima redovito nudi i popuste.

Trgovina Sport Dolenec radi od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati. Više informacija o trgovini možete dobiti na broj mobitela 099/212-6239 ili putem e-maila na adresi: natasa.dolenec3@gmail.com.

Najnovije vijesti i ponudu iz trgovine Sport Dolenec možete svakodnevno pratiti i na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Ne propustite: