ROĐENDANSKA NAGRADNJAČA Vrijeme je za najbolji party: Caffe bar Guliver nagrađuje čitatelje portala Klikaj.hr

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do ponedjeljka, 13. studenog, u 16 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Portal Klikaj.hr 4. studenog proslavio je svoj prvi rođendan pa će tijekom cijelog mjeseca sa svojim partnerima i sponzorima organizirati rođendanske nagradne igre.

U suradnji s Caffe barom Guliver, smještenom u Ulici Kneza Domagoja 29 u Koprivnici, čitatelji portala Klikaj.hr mogu osvojiti tri vrijedne nagrade. Prva nagrada je boca Jägermeistera i boca Coca-Cole, druga je dva metra gemišta, a treća je metar gemišta.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do ponedjeljka, 13. studenog, u 16 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Guliver. Morate je napisati u komentaru na Facebooku.

Nagradu ćete sa svojim društvom moći konzumirati na AFTERWORK partyju u GULIVERU u petak, 17. studenog.

Zašto baš tada? Zato što je afterwork party u Guliveru najbolji party u Koprivnici. Očekuje vas vrhunska zabava, tamburaši, hostese, vrijedne nagrade i prave party cijene.

– Prije nekoliko godina osmislili smo ovaj genijalan događaj na kojem razbijamo stres od radnog tjedna i to nam jako dobro ide od samog početka. Sad nam neki kradu ideje, ali fešta je tamo gdje je ekipa, a ekipa je tamo gdje je dobra vibra. Izvedite svoje poslovne partnere, kolege s faksa, ekipu s posla, nogometnu momčad, svoje cimere, roditelje, dečka, muža ili ženu i opustite se uz pjesmu naših najboljih tamburaša – rekao je Marin Čubrilo, vlasnik Gulivera.

Kostanjevec ili Jeruzalemčan u kombinaciji s Jamnicom ili soda vodom uvijek daju najbolji gemišt, dodaje, a litra i voda košta samo 60 kuna. I metar gemišta u starinskim bačvicama je po istoj cijeni.

– I hostese su tu da vam ponude hladni ‘jeger’ po promo cijeni i poklone koju majicu ili nešto slično za vjernost. Tako da svi odlaze sretni i zadovoljni doma – kazao je Čubrilo.

Dakle, petak, 17. studenog, od 15 sati svi putevi vode u Guliver. Osvojili nagrade ili ne, ovaj party jednostavno ne smijete propustiti.