ROĐENDANSKI I HUMANITARNI KONCERT Cure iz CEntra oduševile mnogobrojnu publiku

Na koncertu su kao gosti nastupili Ivica Pepelko, Rajko Suhodolčan, Kavaliri, TS Zgubidani, Učiteljice i Begini.

Foto: Grad Koprivnica

Sinoć, u ponedjeljak, u prepunoj sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici održan je slavljenički koncert “Cure Iz Centra i prijatelji” povodom obilježavanja 11 godina postojanja sastava.

Koncert je bio humanitarnog karaktera. Naime, sav prihod od prodaje ulaznica donirat će se korisnicima udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama s područja Koprivničko-križevačke županije – “Maslačak” iz Križevaca, “Mali princ” iz Đurđevca i “Latice” iz Koprivnice.

Na koncertu su kao gosti nastupili Ivica Pepelko, Rajko Suhodolčan, Kavaliri, TS Zgubidani, Učiteljice i Begini.

Foto: Grad Koprivnica

Grad Koprivnica je sa zadovoljstvom prihvatio domaćinstvo, pokroviteljstvo i sudjelovanje u organizaciji ovakve večeri pune dobre glazbe i pozitivnog raspoloženja. Okupljenima se u ime Grada Koprivnice obratila zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

“Nema ljepšeg prizora nego biti u dvorani punoj ljudi, koju spaja humanost i veliko srce. Večeras ste svi pokazali da se zajedništvom može učiniti mnogo toga dobroga. Sretna sam dok stojim ovdje pred vama jer pokazujemo da nas različitosti ne razdvajaju, već spajaju”, rekla je prilikom obraćanja brojnim posjetiteljima zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec te pritom “Curama Iz Centra” čestitala 11. godina postojanja i zaželjela im još mnogo lijepih pjesama u karijeri koja će zasigurno dugo potrajati. Uz zamjenicu Samoborec, koncertu je bio nazočan i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

Foto: Grad Koprivnica

U ime Grada Križevaca obratio se zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, a Koprivničko-križevačke županije, zamjenik župana Ratimir Ljubić, stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

Ne propustite: