RUKOMET JE OPET ‘IN’ U KOPRIVNICI Djelatnice DM-a maskirane u rukometašice Podravke Vegete

Dobroj atmosferi pridružio se i Lino, medvjedić koji rado uveseljava velike i male. Za najdraže i vjerne kupce našla se i pokoja ukusna krafna koje su i ovoga puta pripremali Podravkini promotori kulinarstva, istaknuli su iz koprivničkog kluba.

Djelatnice DM-a u Koprivnici kao rukometašice Podravke Vegete // Foto: RK Podravka Vegeta

Djelatnice koprivničkog DM-a odlučile su se maskirati u rukometašice Podravke Vegete pa su kupci danas bili prilično iznenađeni što su im u njihovoj kupnji u pomoć priskočile ljubazne zaposlenice koprivničke drogerije u sportskom izdanju.

Dobroj atmosferi pridružio se i Lino, medvjedić koji rado uveseljava velike i male.

Za najdraže i vjerne kupce našla se i pokoja ukusna krafna koje su i ovoga puta pripremali Podravkini promotori kulinarstva, istaknuli su iz koprivničkog kluba.

Sve u svemu, dodaju, bio je ovo jedan zanimljiv dan i novo iskustvo za zaposlenice DM-a, a jedno je sigurno, potvrdilo se kako je rukomet ponovno u modi i kako se nestrpljivo iščekuje svaka nova utakmice.

Djelatnice DM-a u Koprivnici kao rukometašice Podravke Vegete // Foto: RK Podravka Vegeta

Jedna je na rasporedu već danas, u utorak, s početkom u 17 sati u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović Koprivnica kada će rukometašice Podravke Vegete ugostiti ŽRK Umag dok će koprivnički navijači u nedjelju ponovno imati priliku biti glasna podrška s tribina u još jednoj europskoj utakmici na domaćem terenu protiv Herning Ikasta.

I ta utakmica počinje u 17 sati.

Ne propustite: