Četvrtak, 18. kolovoza 2022.

‘Sačekuša’ za pljačkaše bankomata: ne radi se samo o pokušaju teške krađe, već i o pokušaju teškog ubojstva policajca

Prema neslužbenim informacijama ova grupa počinitelja već je napravila nekoliko pljački bankomata te ih policija uspjela locirati preko mobitela. Tako je došlo do zasjede, piše 24 sata

Preporučujemo

Noćas oko 3.20 sati po četvrti je put raznesen bankomat u središtu Mihovljana. Na teren je izašla i zamjenica županijskog državnog odvjetnika Danijela Paić, piše Zagorje International.

– Došlo je do pokušaja teške krađe i teškog ubojstva nad djelatnikom policije. U tijeku je očevid pa stoga ne mogu vam dati više informacija. Ne mogu vam ništa reći o tome u kakvom je stanju policajac, no mogu da je bilo više od jednog počinitelja – rekla je novinarima Paić. Potvrdila je kako je točna informacija da je jedan pljačkaš bankomata Zagrebačke banke uhićen, dok ostali još nisu.

Neslužbeno doznajemo da je ozlijeđeni policajac prošao s lakšim ozljedama.

– Saznali smo da je pljačkaše čekala policija u zasjedi te kad su pokušali opljačkati bankomat, oni su krenuli u akciju. Bilo je više pljačkaša te su oni došli automobilom. Jedan od njih je sjeo u auto i krenuo te je udario policajca nakon čega je on završio na haubi – rekao je kolega iz 24 sata s mjesta zločina.

Policija je u centru Mihovljana u ranojutarnjim satima sve zatvorila i ogradila policijskim trakama. Može se vidjeti kako je raznesen cijeli izlog gdje se nalazio bankomat.

Krhotine automobila i bankomata još su na cesti.

”Kasnije ćemo saznati je li policija pucala u zrak, ili je pucala u pljačkaše. Prema neslužbenim informacijama ova grupa počinitelja već je napravila nekoliko pljački bankomata te ih policija uspjela locirati preko mobitela. Tako je došlo do zasjede”, piše 24 sata.

- Advertisement -

Najnovije objave