ČETVRTFINALE EHF KUPA Evo kada Podravka Vegeta točno igra protiv njemačkog Thüringera

Prvu utakmicu Podravka Vegeta igrat će na domaćem terenu, a uzvrat u Njemačkoj.

Poznato je da je u Beču u utorak održan ždrijeb četvrtfinala EHF Kupa u kojem je Podravka Vegeta za protivnika dobila ekipu Thüringera iz Njemačke.

Njemice su, podsjetimo, dobro poznate koprivničkim rukometašicama.

Prošle sezone Podravka Vegeta, naime, bila je u istoj skupini s Thüringerom u Ligi prvakinja. Podravka je bila bolja u gostima, dok je utakmicu kod kuće izgubila. Ove sezone u EHF Kupu Thüringer još ne zna za poraz, a u njemačkom prvenstvu trenutačno je šesti.

– Izvukli smo najtežeg protivnika od tri koja smo mogli dobiti. Međutim, što je tu je. Idemo se spremiti, naša želja je polufinale i napravit ćemo sve da u tom naumu uspijemo – kazao je nakon ždrijeba trener Saračević.

U ostalim utakmicama sastaju se Kastamonu Belediyesi GSK i Siofok KC Hungary, CS Gloria Bistrita-Nasaud i Herning-Ikast Handbold te Handball Club Lada i Odense Handbold.

EHF je na svojim stranicama objavio i kada će se točno susresti koprivničke i njemačke rukometašice. Prvu utakmicu Podravka Vegeta igrat će na domaćem terenu u nedjelju, 1. ožujka, s početkom u 15 sati, a uzvrat u Njemačkoj igra se u nedjelju, 8. ožujka, s početkom u 14 sati.

Ne propustite: