SAMA PAMET Poslao prijeteći e-mail osobi kojoj je to najmanje trebao

Državno odvjetništvo odredilo je 39-godišnjaku mjere opreza zabrane približavanja oštećenici na udaljenost manju od 50 metara i zabrane uspostavljanja i održavanja izravne i neizravne veze s njom zbog opasnosti od počinjenja kaznenog djela kojim prijeti...

Ilustracija // Foto: Pixabay.com

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je provelo prvo ispitivanje uhićenog 39-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje.

Tereti se da je 27. rujna iz svog stana u Varaždinu poslao e-mail poruku službenici zaduženoj za njegov nadzor na temelju sudske presude kojom je osuđen na kaznu zatvora i djelomičnu uvjetnu osudu sa zaštitnim nadzorom u kojoj joj je, uz niz uvredljivih riječi, uputio i prijeteći sadržaj.

Državno odvjetništvo odredilo je 39-godišnjaku mjere opreza zabrane približavanja oštećenici na udaljenost manju od 50 metara i zabrane uspostavljanja i održavanja izravne i neizravne veze s njom zbog opasnosti od počinjenja kaznenog djela kojim prijeti, a u slučaju kršenja naloženih mjera opreza one će se zamijeniti istražnim zatvorom.

Ne propustite: