SEKSISTIČKI ISPAD Evo kako događaj komentiraju koprivnička sutkinja Ivana Martinčić i član uprave NK Solin

"To što stoji u zapisniku, to je to, nemam drugih komentara i ne mogu o tome govoriti. Sve je u redu, taman ste me prekinuli u treningu", rekla je kratko.

Foto: Facebook // Fotografija preuzeta s portala Index.hr

Pisali smo o seksističkom ispadu kojeg je doživjela Koprivnička sutkinja, 34-godišnja Ivana Martinčić, jučer, u petak, nakon utakmice 2. HNL u Sesvetama. Podsjetimo, nakon utakmice joj je igrač Solina Vlatko Šimunac u tunelu rekao: “Dođi da te je**mo.”

Sutkinja Ivana odmah je seksistički ispad prijavila delegatu.

Za Index.hr komentirala je sinoćnji događaj: “To što stoji u zapisniku, to je to, nemam drugih komentara i ne mogu o tome govoriti. Sve je u redu, taman ste me prekinuli u treningu”, rekla je kratko.

Događaj je komentirao i član uprave NK Solin i dogradonačelnik Solina, Ivica Rakušić.

“Ne možemo službeno komentirati incident jer želimo ustanoviti točne činjenice i čekamo našu momčad da se vrati s puta. Odmah ćemo u odnosu na zapisnik i izjave sudionika javno reagirati. Moram kazati da trenutno imamo informacije da se situacija nije odigrala onako kako je navedeno u zapisniku, no o tome mogu samo nagađati.

Naglašavam da ćemo ako se navodi sutkinje pokažu istiniti, najoštrije reagirati i sukladno našem pravilniku žestoko sankcionirati takvo ponašanje. Bez obzira na katastrofalno suđenje tijekom utakmice, nema nikakvog opravdanja za ispade takvog tipa. Ne pada nam napamet to tolerirati i oštro osuđujemo svaki oblik nasilja, posebno u sportu koji moramo čuvati od toga. Ne znam što je istina i pričekat ćemo s daljnjim komentarima”, zaključio je.

Ne propustite: