Četvrtak, 16. rujna 2021.

Šestero djece zbog opijanja završilo u Klaićevoj, jedan dječak je popio litru votke

Odvezen je u Klaićevu bolnicu, gdje je zaprimljen u vrlo teškom stanju. Osim njega, još petero djece primljeno je u bolnicu zbog intoksikacije alkoholom

Preporučujemo

Dječak (14) u Zagrebu popio je jučer litru votke tijekom proslave zadnjeg dana škole i završio u bolnici. Odvezen je u Klaićevu bolnicu, gdje je zaprimljen u vrlo teškom stanju. Osim njega, još petero djece primljeno je u bolnicu zbog intoksikacije alkoholom, piše Index.hr.

Prema riječima ravnatelja Klaićeve, dječak je danas bolje.

“Ukupno je jučer zaprimljeno šestero djece s intoksikacijom etilnim alkoholom. Svi su dobro, četvero je otpuštenih. U tijeku je otpust zadnja dva pacijenta”, kazao je Goran Roić, ravnatelj Klaićeve bolnice za portal HRT-a, dodavši kako su toksikološki nalazi na droge kod maloljetnika bili negativni.

Nad maloljetnicima su obavljene, kaže Roić, standardne mjere dijagnostike i terapije, jedna lavaža (ispiranje) želuca. Najmlađi pacijent je 2006. godište, 8. razred.

“Svi roditelji su obaviješteni, došli su u bolnicu, a jedan je pacijent pri prijemu bi agresivan no brzo se primio”, kaže ravnatelj Roić.

Najnovije objave