Šesti puta zaredom starta Globetka u Čakovcu

U odnosu na prethodne sezone, nije došlo do izmjena, osim što će startnina za svih osam kola iznositi sto kuna uz jednokratnu uplatu.

Foto: AK Međimurje
Foto: AK Međimurje

Sve popularnija rekreativna Kros liga Globetka, u organizaciji Atletskog kluba Međimurja održat će se i šestu godinu zaredom. Prvo kolo u 2017. godini održat će se u subotu, 28. siječnja, s početkom u 14 sati.

Trčat će se tradicionalno na stazi oko čakovečke šume Globetka. I dalje će se trčati na dvije staze, odnosno na dvije duljine, i to onoj na 3,6 km te duljoj, na 7,8 km, sa startom i ciljem na biciklističkoj stazi uz pješački prijelaz preko puta stadiona Mladost Čakovec.

U odnosu na prethodne sezone, nije došlo do izmjena, osim što će startnina za svih osam kola iznositi sto kuna uz jednokratnu uplatu, a novitet je da će se moći plaćati i za svako kolo zasebno pa će u tom slučaju ona iznositi dvadeset kuna po pojedinom kolu.

Iz AK Međimurje svim sudionicima žele uspješan nastup u novoj sezoni trčanja u čakovečkoj Globetki, a one koji do sada nisu nastupali pozivaju da se uključe već u prvom kolu, u subotu, 28. siječnja u 14 sati.

Ne propustite: