SESVETSKI KRALJEVAC OPEN Podravkini hrvači ovoga puta ostali bez medalja

Natjecanje je u konačnici bilo osmišljeno kao razvrstavanje hrvača u dvije grupe po kategorijama, a eliminacija je uslijedila tek nakon drugog poraza.

Foto: HK Podravka

Hrvački klub Podravka s posadom je od sedam hrvača nastupio na šestom Međunarodnom turniru “Sesvetski Kraljevac OPEN”, u istoimenom mjestu.

Turnir je okupio ukupno 215 natjecatelja iz 11 zemalja, a sustav natjecanja bio je nešto drugačiji nego inače. Iako je turnir bio organiziran za starije i mlađe dječake, Podravka je nastupila samo s mlađima. Natjecanje je u konačnici bilo osmišljeno kao razvrstavanje hrvača u dvije grupe po kategorijama, a eliminacija je uslijedila tek nakon drugog poraza.

Koprivničanci su ovog puta ostali bez medalja, a najbliže su im bili Ivan Benko i Patrik Raknić. Benko je upisao po tri pobjede i poraza i završio peti, dok je Raknić zabilježio po pobjedu i poraz manje, ali natjecanje također okončao na petoj poziciji.

Bez plasmana ostali su Filip Šprem, Roko Petrović, Petar Sočev i Marko Špernjak.

“Ostaje žal za neosvajanjem barem jedne medalje, no turnir i prikazano hrvanje, kao i uočeni nedostaci u napadu i obrani uvelike će biti od pomoći u planiranju budućeg trenažnog procesa”, stoji u priopćenju HK Podravke.