SEXY ROCK SHOP KOPRIVNICA Trgovina stvorena za rokere, bajkere i ljude slobodnog i otkačenog stila života

Majice rock bendova, prsteni, lanci, ogrlice, privjesci, hlačnjaci, novčanici i ostali rock dodaci s rock bendovima i lubanjama, poklon asortiman za rokere i bajkere. Sve to možete pronaći u koprivničkom Sexy rock shopu.

Foto: Luka Krušec

Već sedam godina u prizemlju koprivničke poslovne zgrade Martinovka u Ulici Ivana Generalića 3 smješten je Sexy shop u kojem je više od 1000 artikala stvorenih za nešto drugačije poklone za rođendane ili neke druge proslave.

Sexy poklon artikli te čaše i boce s graviranim i pjeskarenim motivima i natpisima, korzeti kao i sexy pomagala, šaljivi artikli kakve dosad niste vidjeli i bogata ponuda provokativnih odjevnih kombinacija samo su dio asortimana koji možete pronaći u koprivničkom Sexy shopu.

Sexy shop odnedavno je dobio i svoj rock asortiman pa je promijneio i ime u – Sexy Rock shop. Majice rock bendova, prsteni, lanci, ogrlice, privjesci, hlačnjaci, novčanici i ostali rock dodaci s rock bendovima i lubanjama, poklon asortiman za rokere i bajkere. Sve to možete ondje pronaći.

Sexy Rock Shop je trgovina namijenjena rokerima, bajkerima te ljudima slobodnog i otkačenog stila života.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 12 do 19 sati, subotom od 14 do 17 sati, a nedjeljom od 15.30 do 17 sati. Blagdanima i praznicima ne rade.

Kontakt broj je 048/492-292, a sve upite možete im poslati i putem njihove Facebook stranice Sexy Rock shop.