SIGURNO U ŠKOLU Održana prometno-preventivna akcija u Križevcima

Cilj akcije je roditelje, vozače i djecu pripremiti za pravilno i sigurno sudjelovanje u prometu.

Foto: PU koprivničko-križevačka

Na Trgu Josipa Jurja Strossmayera u Križevcima, u subotu je u prijepodnevnim satima održana prometno-preventivna akcija Sigurno u školu. Cilj akcije je roditelje, vozače i djecu pripremiti za pravilno i sigurno sudjelovanje u prometu.

Svoje vještine pokazala su djeca iz dječjih vrtića “Zraka sunca”, “Sveti Josip”, “Čarobna šuma”, “Križevci” i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju, kao i učenici prvih razreda, a dolaskom na cilj uručeni su im prigodni pokloni. Roditelji su dobili edukativne brošure o sigurnom sudjelovanju u prometu i rješavali ispit iz poznavanja prometnih propisa.

Foto: PU koprivničko-križevačka

Policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Policijske postaje Križevci prezentirao je sredstva i uređaje koje koriste u svakodnevnom radu.

Foto: PU koprivničko-križevačka

Info-točka je održana na temu sigurnog sudjelovanja djece, pješaka, biciklista, mopedista i motociklista u prometu, poštivanja ograničenja brzine kretanja vozila, upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, korištenja sigurnosnog pojasa i mobitela kojom prilikom su dijeljeni informativni letci i promidžbeni materijal.

Foto: PU koprivničko-križevačka
Ne propustite: