SIMPLY THE BEST Prestižne nagrade osvojili Country vikend, Lojzekova hiža, Viatica travel i Krapinsko-zagorska županija

Nagradu Simply the best za kreativnost i unapređenje turističke ponude u šest kategorija (ugostiteljstvo, manifestacije, putničke agencije, novi projekti, osoba, posebna priznanja), primilo je ukupno 45 pojedinaca i tvrtki iz turističkog sektora.

U okviru poslovno turističke burze PUT, koja je u Gradcu u Splitsko-dalmatinskoj županiji okupila više od 150 sudionika iz pet država, u četvrtak su na prigodnoj svečanosti u hotelu Labineca dodijeljene godišnje nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa Way to Croatia.

Nagradu Simply the best za kreativnost i unapređenje turističke ponude u šest kategorija (ugostiteljstvo, manifestacije, putničke agencije, novi projekti, osoba, posebna priznanja), primilo je 45 pojedinaca i tvrtki iz turističkog sektora. Plakete su dobitnicima uručili Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija, i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall042 i Burze PUT.

Tri nagrade došle su u Krapinsko-zagorsku županiju. U kategoriji ugostiteljski objekti – ponuda tradicijske hrane i pića – restorani, nagradu Simply the best dobila je Klijet Lojzekova hiža iz Gusakovca kraj Gornje Stubice.

U kategoriji putnička agencija nagradu je primila Viatica travel iz Brestovca Orehovičkog, dok je u kategoriji posebna priznanja nagradu osvojila Krapinsko-zagorska županija, i to za kvalitetu i razvoj cjelogodišnje turističke ponude temeljene na tradiciji života, kulture i običaja čime je Zagorje danas pozicionirano kao atraktivna, sadržajna i najrazvijenija hrvatska kontinentalna destinacija.

U Koprivničko-križevačku županiju, pak, ide jedna nagrada.

Naime, u kategoriji manifestacija – zabavno-rekreativni sadržaj – nagradu je primio Country vikend, kojeg na jezeru Šoderici organizira županijska Turistička zajednica.

Cijeli popis nagrađenih po kategorijama možete vidjeti OVDJE.

Ne propustite: