Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Sinoć preminuli motociklist nije imao ni vozačku ni kacigu, još se ne zna zašto je sletio s ceste

Zbog vršenja očevidnih radnji za sav promet bila je zatvorena lokalna cesta 26087 između mjesta Sveti Petar Čvrstec i Cepidlak od 20.21 do 23.30 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima

Preporučujemo

U srijedu, u večernjim satima pokraj ceste u Svetom Petru Čvrstecu pronađen je preminuli muškarac, a pored njega motocikl. PU koprivničko-križevačke upravo je objavila detalje istrage i očevida.

“U srijedu 18. kolovoza, oko 19.50 sati, u mjestu Sveti Petar Čvrstec u Ulici Kemenovići 40-godišnji vozač upravljao je motociklom Yamaha križevačke registarske oznake prije položenog vozačkog ispita određene kategorije i bez zaštitne kacige na glavi, krećući se u smjeru Cepidlaka.

Iz neutvrđenog razloga vozač je motociklom sletio van kolnika te je na mjestu događaja preminuo. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija.

Zbog vršenja očevidnih radnji za sav promet bila je zatvorena lokalna cesta 26087 između mjesta Sveti Petar Čvrstec i Cepidlak od 20.21 do 23.30 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Policijski službenici će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.” – naveli su.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti