SJAJAN USPJEH Đurđevčanin Ivan Hećimović osvojio prestižnu nagradu u fotografskom svijetu

U iznimno kratkom roku stvorio je opus od stotinjak izložbenih fotografija, od kojih su mnoge osvojile nagrade i priznanja na međunarodnim smotrama fotografije.

Foto: Ivan Hećimović // Preuzeto s internetskih stranica Grada Đurđevca

Umjetnički fotograf Ivan Hećimović, član Foto-kino kluba Picok iz Đurđevca, u nešto više od dvije godine osvojio je mnoštvo nagrada na međunarodnim izložbama.

Svojim uspjesima može pridodati još jedan. Naime, za fotografiju “Slika” osvojio je zlatnu medalju FIAP-a (Međunarodnog saveza umjetničke fotografije) na izložbi u Poljskoj. Samo tjedan dana kasnije za istu je fotografiju osvojio i srebrnu medalju navedene najprestižnije fotografske federacije. Fotografija je snimljena u Đurđevcu, na livadama u blizini Strog grada.

Na međunarodnoj izložbi u Poljskoj svaki je autor mogao sudjelovati sa samo jednom fotografijom, što je svojevrsna neobičnost među izložbama fotografije. Hećimovićeva je već spomenuta fotografija osvojila najsjajniju medalju, pa je tako osvojio i priznanje kao najbolji autor.

Njegove su fotografije originalne i kreativne, bilo da svjetlom opisuje atmosferu ili šalje poruku. U iznimno kratkom roku stvorio je opus od stotinjak izložbenih fotografija, od kojih su mnoge osvojile nagrade i priznanja na međunarodnim smotrama fotografije.

Foto: I. Hećimović // Preuzeto s internetskih stranica Grada Đurđevca

Ne propustite: