SJAJAN USPJEH Hrvačice i hrvači Podravke na Prvenstvu Hrvatske osvojili dva zlata i tri bronce

Pod vodstvom trenera Miroslava Mihalca i Saše Šprema, hrvački klub Podravka se u konkurenciji 150 natjecatelja iz 23 kluba predstavio s dvije djevojčice i devet dječaka.

Foto: HK Podravka

Druga rujna i gotovo cijeli listopad uz još poneke odlaske na Međunarodne turnire gotovo da je rezerviran za Prvenstva Hrvatske su slobodnom načinu hrvanja. U subotu je u Zagrebu, u dvorani SŠD “Peščenica” održano prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za uzraste starijih djevojčica i dječaka.

Pod vodstvom trenera Miroslava Mihalca i Saše Šprema, hrvački klub Podravka se u konkurenciji 150 natjecatelja iz 23 kluba predstavio s dvije djevojčice i devet dječaka. U konkurenciji djevojčica Aleksandra Blažek je u kategoriji do 46 kilograma osvojila prvo mjesto dok je Lana Nogić u kategoriji do 54 kilograma ovaj puta ostala bez plasmana.

Kod dječaka Ivan Benko bio je prvi u kategoriji do 44 kilograma dok stariji mu brat Josip u kategoriji je do 75 kilograma ovaj puta bio treći.

Do brončane medalje došli su Karlo Mijatović i Patrik Raknić. Karlo u kategoriji do 75 kilograma, a Patrik u kategoriji do 52 kilograma. Borna Ljubić nastupom u kategoriji do 52 kilograma završio je na petom mjestu dok su bez plasmana ovog puta ostali Filip Šprem u kategoriji do 52 kilograma, Marko Špernjak u kategoriji do 57 kilograma, Ivan Čordaš i Ivan Adžaga u kategoriji do 62 kilograma.

S jednim zlatnim i tri brončana odličja, ekipa Podravke u ekipnom plasmanu u uzrastu starijih dječaka zauzela je odlično drugo mjesto.

Ne propustite: