SJAJAN USPJEH Koprivnički osnovnoškolci osvojili zlato na međudržavnoj završnici Sportskih igara mladih u graničaru

Ekipa pod nazivom Super 9 nadmašila je svoje protivnike i izborila pobjedu. 

Fotografiju ustupio Krešimir Senjan

Učenici 4. c razreda Osnovne škole Braća Radić osvojili su zlatnu medalju na međudržavnoj završnici Sportskih igara mladih u graničaru, 2008. godište.

Ekipa pod nazivom Super 9 nadmašila je svoje protivnike i izborila pobjedu.

Za ekipu Super 9 igraju Lea Horvat, Ester Merc, Jana Senjan, Karlo Subotičanec, Antonio i Ivan Lovrek, Eva Šanjić, Lovro Đukin, Leon Guslov.

Danas, u utorak, u napetom ogledu odigrali su prvi meč protiv vršnjaka iz Srbije (ekipa Atomski mravi). Pobijedili su 2:0 u setovima (15:10 ; 15:12).

Drugi meč su trebali odigrati protiv ekipe iz Bosne, ali je ista diskvalificirana jer su imali dva natjecatelja starijeg godišta.

To ne umanjuje uspjeh jer ekipa Super 9 ove godine nije imala doraslog protivnika.

Kruna sezone je ceremonija zatvaranja Igara koja će se održati sutra, u srijedu na splitskoj Rivi s početkom u 20 sati.

Sve sudionike međunarodnog finala, Splićane i njihove goste očekuje spektakularan završetak 23. sezone Plazma Sportskih igara mladih. Program će početi nastupima Mie Dimšić, Marka Tolje i Frajli, nakon čega će uslijediti svečana ceremonija zatvaranja, uz izravan prijenos na N1 televiziji od 20.45. sati. Mnogobrojni sportaši i pripadnici gospodarskog i političkog života regije družit će se s natjecateljima na Rivi.

U sklopu ceremonije pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske predstavit će veliku zajedničku akciju “Budi navijač, a ne razbijač”, a igre će službeno zatvoriti Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Veliki vatromet označit će nastavak programa i koncert Frajli.

Ne propustite: