SJAJAN USPJEH Koprivničko-križevački odvjetnici državni prvaci u malom nogometu

Koprivničko-križevački odvjetnici dražavni su prvaci u malom nogometu // Foto: OD Mađarić & Lui

Na državnom natjecanju odvjetnika i odvjetničkih vježbenika održanom prošlog vikenda u Vodicama koprivničko-križevački odvjetnici osvojili su prvo mjesto u malom nogometu.

Nakon uspješnog prolaska u završnicu, podravsko-prigorski odvjetnici u četvrtfinalu pobijedili su kolege iz Zadra rezultatom 5:0.

U borbi za finale čekala ih je jaka i mlada momčad odvjetnika i vježbenika iz Splita, koji su ujedno bili i branitelji naslova.

Nakon regularnog dijela i rezultata 1:1, pristupilo se raspucavanju sa šest metara u kojem su podravsko-prigorski odvjetnici bili uspješniji i izborili finale rezultatom 4:3.

U finalnom susretu protiv kolega iz Varaždina, finalista prošlogodišnjeg natjecanja, podravsko-prigorski odvjetnici bili su uspješniji rezultatom 4:0 te su tako u svom prvom nastupu na natjecanju odmah osvojili prvo mjesto.

Za ekipu koprivničko-križevačkih odvjetnika nastupili su Aleksandar Aleksovski, Bruno Čer, Robert Guček, Krunoslav Kunštić, Zoran Kurcinak, Matija Markušić, Ivan Mesić, Zlatko Šimek i Ivan Vuković.

Koprivničko-križevački odvjetnici dražavni su prvaci u malom nogometu // Foto: OD Mađarić & Lui
Ne propustite: