SJAJNA VIJEST ZA RADNIKE CARLSBERGA Dobit će punu božićnicu, poseban bonus, a neki i darove za djecu

Ova mogućnost pojavila se zahvaljujući promjeni zakonskih propisa, a kako su upravo naši radnici temelj uspjeha kompanije, naravno da smo napravili sve što je u našoj moći da im zahvalimo za njihov predan rad – rekla je predsjednica uprave Carlsberg Croatia, Helle M. Petersen.

Upravna zgrada Carlsberga u Koprivnici // Foto: Zvonimir Markač

Sjajna vijest za sve koji rade u kompaniji Carlsberg Croatia.

Naime, ove godine bit će nagrađeni božićnicom u punom iznosu od 2500 kuna, a zaposlenicima svoje tvrtke vodstvo je odlučilo isplatiti i poseban bonus, i to 1000 kuna.

Oni zaposlenici s djecom mlađom od 14 godina uz ukupno 3500 kuna će dobiti i dar za djecu u iznosu od 600 kuna.

– Vrlo nam je drago što naše radnike možemo nagraditi za doprinos koji su dali rastu našeg najvažnijeg brenda, Pan piva. Ova mogućnost pojavila se zahvaljujući promjeni zakonskih propisa, a kako su upravo naši radnici temelj uspjeha kompanije, naravno da smo napravili sve što je u našoj moći da im zahvalimo za njihov predan rad – rekla je predsjednica uprave Carlsberg Croatia, Helle M. Petersen.

“Carlsberg Croatia za svoje radnike osigurava i druge benefite. Tako svim zaposlenicima omogućava besplatne sistematske preglede koji naglašavaju važnost brige o zdravlju kao i prevencije bolesti. Zaposlenici imaju i povlaštene cijene za preglede i laboratorijske analize, a kompanija je ispregovarala mogućnost sistematskih pregleda po povoljnijim cijenama i za članove njihovih obitelji. Osim toga, za svoje radnike pivovara sufinancira i obroke, osigurava rođendansko i besplatno kvartalno pivo, pomaže kupovinu pomagala za vid…”, priopćili su iz ove kompanije.

– Brojni su načini na koje nastojimo svojim radnicima uzvratiti za njihov trud i odanost. Bilo da se radi o ulazu na bazene ili jubilarnoj nagradi, postoje mali i veći benefiti rada za kompaniju. Ono što je nama važno je da radnicima pokažemo da ih cijenimo – zaključila je Helle M. Petersen.

Helle M. Petersen, predsjednica uprave Carlsberg Croatia
Ne propustite: