SJAJNI ĐURĐEVČANI Najmlađi karatisti po prvi puta nastupali na natjecanju i uzeli brojne medalje

Cicibana Emanuel Stanešić, Josip Pandur i Filip Gorički te mlađi učenici Pavao Stanešić, Filip Šipek i Marko Krajačić nastupali su u katama ekipno u kategoriji mlađih učenika i pokazali jednu lijepu izvedbu te su u finalu osvojili zlato i srebro.

Foto: Grad Đurđevac

Na 18. CRO CUPU u Nedelišću nastupali su najmlađi karataši iz Đurđevca, od kojih su većina bili kataši i samo jedan borbaš.

Uz konkurenciju od 437 natjecatelja, 43 kluba iz dvije države KK Đurđevac ostvario je sjajne rezultate.

Cicibana Emanuel Stanešić, Josip Pandur i Filip Gorički te mlađi učenici Pavao Stanešić, Filip Šipek i Marko Krajačić nastupali su u katama ekipno u kategoriji mlađih učenika i pokazali jednu lijepu izvedbu te su u finalu osvojili zlato i srebro.

Najmlađe đurđevačke članice kluba Petra Gašparec, Nika Pandur i Petra Krajačić također su nastupale u starijoj konkurenciji mlađih učenica gdje su osvojile broncu.

Iako je ovo katašima KK Đurđevac bio prvi ekipni nastup, pokazali su da mogu osvojiti pehare i medalje, što im je dalo veliki poticaj za dalje.

Petra Gašparec u pojedinačnoj kategoriji kata cicibanke pokazala je da joj konkurencija ne može ništa te je oko vrata stavila zlatnu medalju i popela se na najvišu stepenicu postolja.

U borbama u kategoriji učenika do 42 kilograma, klub je predstavljao Matija Špoljar koji je u finalnoj borbi uzeo medalju srebrnog sjaja. S natjecateljima je bila trenerica Valentina Benc.

Ne propustite: