SJAJNI REZULTATI Đurđevački šahisti ostvarili odličan uspjeh

Najuspješnija je bila Ema Bevanda (z15) koja je osvojila treće mjesto u kategoriji djevojaka do 15 godina i ujedno osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 14 godina.

Ilustracija // Izvor fotografije: Grad Đurđevac

Kadetkinje i kadeti Šahovskog kluba Picok Đurđevac i ove su godine sakupili pregršt bodova i ostvarili odlične plasmane, na Pojedinačnom kadetskom prvenstvu Hrvatske, koje je sada završeno.

Najuspješnija je bila Ema Bevanda (z15) koja je osvojila treće mjesto u kategoriji djevojaka do 15 godina i ujedno osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 14 godina. Tim se rezultatom Ema po peti puta okitila naslovom državne prvakinje u svojem uzrastu.

Uspješan je bio i Ognjen Domović koji je zauzeo četvrto mjesto u konkurenciji dječaka do 14 godina. Kao i prošle godine, dijelile su ga sitnice do odličja.

I ostatak ekipe je ostvario odličan dojam:
Franjo Županić (3 boda, 30. mjesto m9)
Lovro Škurdija (3 boda, 50. mjesto m11)
Tin Turbelija (2 boda, 57. mjesto m11)
Karlo Šokec (4,5 boda, 29. mjesto m13)
Luka Tomrlin (4 boda, 34. mjesto m15)
Matko Balala (3 boda, 52. mjesto m15)
Luka Konjarek (3 boda, 53. mjesto m15)
Lana Plazek (4 boda, 13. mjesto z15)

Važno je naglasiti da su gotovo svi đurđevački predstavnici bili ulazno godište u svojima kategorijama pa u klubu vjeruju da će iduće godine biti još uspješniji.

Ekipa je bila u pratnji i pod vodstvom stručnog stožera u sastavu Stanka Domitrovića, Martina Ivandije i Viktora Šalamona, stoji na internetskim stranicama Grada Đurđevca.

Ne propustite: