SKUPŠTINA Siniša Kovačić ponovo predsjednik Hrvatskog savate saveza

Najbolja juniorka u 2016. godini je Antonija Sokolić - Omega Varaždin, najbolji junior Luka Sakač - Fight Club Kovačić, najbolja seniorka Štefica Bubnjarić - Šimunec gym i najbolji senior Filip Vujić- Šan Garešnica. Priznanje je dobio i Đino Sinković (Đidara Zabok) za promicanje savatea u Krapinsko-zagorskoj županiji.

U kongresnoj dvorani Arene Varaždin održana je izborna sjednica skupštine Hrvatskog savate saveza za razdoblje od 2017. do 2021.  godine.
Za predsjednika je jednoglasno ponovno izabran Siniša Kovačić iz Varaždina, dopredsjednik je Đino Sinković, a glavni tajnik Željko Jarec.

Izbornik za disciplinu assaut je Nenad Šarec, za combat Predrag Šimunec.

 Trenerica za žensku reprezentaciju (obje discipline) je Željka Jarec.
Predsjednica sudačke organizacije je Marjana Kovačić.
U nadzorni odbor izabrani su Goran Borović, Nikola Kaniški i Ivica Manestar.
U stegovnoj komisiji su Hrvoje Kišasondi, Darko Milošić i Ivan Barišić.

Također dodijeljene su nagrade za najbolje borce u 2016. godini.

Najbolja juniorka je Antonija Sokolić – Omega Varaždin, najbolji junior Luka Sakač – Fight Club Kovačić, najbolja seniorka Štefica Bubnjarić – Šimunec gym i najbolji senior Filip Vujić- Šan Garešnica.
Priznanje je dobio i Đino Sinković (Đidara Zabok) za promicanje savatea u Krapinsko-zagorskoj županiji.
Nakon sjednice, održani je trenerski licencni seminar za 2017. godinu na kojemu je prisustvovalo 36 trenera članova Hrvatskog savate saveza.
Predavač je bio doktor medicine Pavao Vlahek, a tema predavanja bila je “Zašto i kako je trčanje važno u borilačkim sportovima”.
Ne propustite: