SLAVEN BELUPO GOSTUJE KOD DINAMA Marković: Na nama je da se s osmijehom vratimo u Koprivnicu

Taktička disciplina i natjecateljski duh, uz kvalitetu koju posjeduju igrači, su ključ uspjeha – rekao je trener Slavena Belupa Tomislav Ivković

Antun Marković i Tomislav Ivković // Foto: Nk Slaven Belupo

Nogometaši Slavena Belupa, nakon remija u Puli i Gorici, sutra, u petak (20 sati), u trećem kolu Prve HNL gostuje kod Dinama, koji je u prva dva kola upisao remi protiv Rudeša i pobjedu protiv Istre kod kuće.

– Veselim se velikoj utakmici i izazovu koji je pred nama. Da bi bili onakvi kakvi trebamo biti moramo imati natjecateljski duh, moramo se natjecati, moramo biti svjesni naših mana i vrlina i moramo se ponašati taktički disciplinirano kako bi maksimalno zakomplicirali život momčadi protiv koje igramo. U ove dvije utakmice upravo nam je te taktičke discipline nedostajalo pa smo nakon individualnih grešaka, koje su sastavni dio igre, bili kažnjavani. Taktička disciplina i natjecateljski duh, uz kvalitetu koju posjeduju igrači, su ključ uspjeha – rekao je trener Slavena Belupa Tomislav Ivković, a prenose službene klupske stranice.

Protiv Dinama koprivnički strateg neće moći računati na ozlijeđene Delića i Doležala, ali se u kadar vraćaju Musa i Vidović.

– Naša momčad fizički jako dobro izgleda, a ovaj tjedan smo se dodatno osvježili. Iza nas su dvije zahtjevne utakmice jer smo igrali u terminima koji su bili sve samo ne idealni. Musa i Vidović su u konkurenciji za utakmicu, a vidjet ćemo hoće li se vratiti u prvi sastav već protiv Dinama. Sutrašnja utakmica je u osam sati tako da mislim da će biti prava poslastica i da ćemo mi biti onakvi kakvi trebamo biti. Mi smo dobri, a bit ćemo još i bolji i vjerujem da će ovo biti Dinamu najteža utakmica do sada – ističe Ivković.

Golman Antun Marković vjeruje da koprivnička momčad može do pozitivnog rezultata u Zagrebu.

– Moramo se pridržavati zahtjeva koje je trener stavio pred nas. Dat ćemo sve od sebe sutra, a želja nam je stići do pozitivnog rezultata u Zagrebu. Svi znamo kvalitetu Dinama, opasnosti prijete sa svih strana, imaju strašne pojedince, a na nama je da ih zaustavimo i da se uz dobru pripremu, htijenje i volju s osmijehom vratimo u Koprivnicu nakon utakmice – rekao je Marković, a prenose službene klupske stranice.

Ne propustite: