SLAVEN DOBIVA POJAČANJE Pogledajte tko se vraća u Slaven Belupo

"Što se mene osobno tiče, očekujem da pomognem svojim iskustvom, ali i pristupom i karakterom", zaključio je Paracki.

Goran Paracki // Foto: Slaven Belupo

Goran Paracki od danas, subote, novi je igrač Slaven Belupa. Paracki se ponovno vraća u  klub u kojem je proveo dvije sezone, 2014/2015 i 2015/2016.

Odigrao je ukupno 60 utakmica u dresu Belupa, 54 u prvenstvu i šest u Kupu, te je postigao dva pogotka s pozicije defenzivnog veznog. U svojoj je karijeri branio i boje azerbajdžanskog Neftchija, Wellingtona iz Novog Zelanda, mađarskog Pecsija te Istre, Intera, Splita, Rijeke, Karlovca, Rudara i Novalje.

“Nakon dvije godine inozemstva ponovno sam se vratio u Koprivnicu. Vidio sam da se u Slaven Belupu stvara dobra priča, imam vrlo dobra sjećanja od svog prošlog boravka tu, a i dobio sam nedavno dijete tako da je povratak bio jedan logičan, dobar i drag potez. Iako iza sebe imam bogatu karijeru još uvijek sam motiviran kao i kada sam kretao sa seniorskim nogometom. Želim se na svakom treningu dokazivati i jedva čekam da krene prvenstvo”, izjavio je Paracki.

Pred momčadi Slaven Belupa visoki su ciljevi ove sezone.

“Drago mi je da sam došao u svlačionicu u kojoj su mi mnoga lica poznata. Igrao sam s dosta njih po raznim klubovima tako da odmah mogu znati da imamo karakternu i dobru momčad. Saznanje je to koje mi budi optimizam pred novu sezonu i vjerujem da možemo do tog željenog petog mjesta. Što se mene osobno tiče, očekujem da pomognem svojim iskustvom, ali i pristupom i karakterom”, zaključio je Paracki.

Goran Paracki // Foto: Slaven Belupo
Goran Paracki // Foto: Slaven Belupo
Ne propustite: