Četvrtak, 7. srpnja 2022.

Snimali se kako jure automobilima pa sve objavili na Facebooku, policija im je pokucala na vrata

Jedan mladić je jurio 186 kilometara na sat, a drugi čak 213 kilometara na sat. Očekuju ih drastične kazne

Preporučujemo

Na društvenoj mreži, navodno na Facebooku, 20-godišnji mladić objavio je svoju video snimku prekoračenja brzine vožnje osobnim vozilom.

Postupanjem policijskih službenika prometne policije Krapina utvrđeno je kako je 20-godišnjak 18. travnja oko 20 sati na DC 1 s osobnim vozilom upravljao prosječnom brzinom od 186 kilometara na sat, iako je na tom dijelu prometnice van naselja brzina kretanja prometnim znakom ograničena na 60 kilometara na sat.

Vozaču će zbog počinjenog prekršaja biti izdan obavezni prekršajni nalog u iznosu od 5300 kuna i predložena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od jednog mjeseca.

Isto tako, na društvenoj mreži i 22-godišnji mladić objavio je svoju video snimku prekoračenja brzine vožnje osobnim vozilom. Također je postupanjem policijskih službenika prometne policije Krapina utvrđeno kako je 22-godišnjak 2. svibnja oko 23.45 sati u Krapini s osobnim vozilom upravljao brzinom od 213 kilometara na sat, iako je na tom dijelu prometnice u naseljenom mjestu brzina kretanja prometnim znakom ograničena na 50 kilometara na sat.

Vozaču će zbog počinjenog prekršaja biti podnijet optužni prijedlog s predloženom novčanom kaznom u iznosu od 10.300 kuna i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

- Advertisement -

Najnovije objave