Utorak, 6. lipnja 2023.

Šokantni detalji stravične nesreće u kojoj je danas poginuo vozač kombija

Na mjestu događaja smrtno je stradao 61-godišnjak, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku

Kao što smo već izvijestili, danas, u petak, oko 4.20 sati 61-godišnjak je upravljao je kombi vozilom marke Renault Master daruvarskih registarskih oznaka, a kretao se autocestom A1 u smjeru Zagreba.

Iz zasad neutvrđenog razloga naletio je na stražnju stranu kamiona marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 55-godišnjak, a kretao se u istom smjeru.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 61-godišnji vozač kombija.

Obavljenim očevidom utvrđeno je kako se 61-godišnjak kombijem kretao desnom prometnom trakom južnog kolnika autoceste A1, u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do 6 km + 500 m koji se nalazi na dionici prometni čvor Donja Zdenčina i Demerje iz za sada neutvrđenih razloga je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na stražnji desni dio teretnog automobila marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnjak, a kretao se neposredno ispred njega zadržavajući smjer kretanja.

Uslijed naleta kamion je odbačen unaprijed u smjeru sjevera te je u nekontroliranom kretanju sletio na meki teren i naletio na žičanu metalnu ogradu i nisko raslinje.

Kombi daruvarskih registarskih oznaka u nekontroliranom je kretanju sletio na meki teren s južne strane kolnika, preko prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi gdje je prednjim dijelom naletio na žičanu metalnu ogradu koja se nalazila na mekom terenu s južne strane kolnika te na nisko raslinje.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 61-godišnjak, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Na mjesto događaja izašla je zamjenica Općinske državne odvjetnice u Novom Zagrebu koja je obavila očevid prometne nesreće uz asistenciju ekipe za očevid II. postaje prometne policije Zagreb.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti