ŠPANCIRFEST Festival se vraća besplatnim koncertima, nema pozornice Stari grad

Iako ima nekih promjena u konceptu Špancirfesta, u odnosu na protekle godine, program je bogat i zanimljiv.

Foto: Spancirfest.com

U Varaždinu je predstavljen program Špancirfesta 2017.

Ovogodišnji Špancirfest održat će se od 18. do 27. kolovoza.

Iako ima nekih promjena u konceptu Špancirfesta, u odnosu na protekle godine, program je bogat i zanimljiv. Najveća je novost da nema pozornice na Starom gradu.

Ipak, ove godine, 19. Špancirfest, se vraća besplatnim koncertima i uličnom programu.

Koncerti će se održavati na četiri pozornice – Kraljevska zona, Korzo, Vila Bedeković i Stančićev trg.

Koncerti će se naplaćivati jedino na Vili Bedeković. Tamo nastupaju Massimo, Božo Vrećo, klape Maslina i Contra s gostom Harijom Rončevićem. Bit će tamo još predstava i nastup komičara Ivana Šarića. Za predstave je ulaznica 50 kuna, a za koncerte 70.

Lani popularna Kraljevska zona ove će godine imati program od jutra. A uz koncerte varaždinskih bandova svirat će Kojoti i Vatra. Na drugim pozornicama u gradu još će nastupiti Gretta, Songkillers, Natali Dizdar, Nola, Nikola Marijanović i mnogi drugi.

Na Kapucinskom trgu ove godine nema koncerata već će tamo biti postavljena mega-atrakcija Arcchitects of Air. Radi se o kupolama visokim do 10 metara, a sve je veliko i osvjetljeno te daje doživljaj istraživanja labirinta.

Neće nedostajati ni izlagača i fine hrane iz cijele zemlje. A Draškovićeva ulica postat će varaždinska obrtnička ulica. Također, djeca i kreativci imat će svoje prostore. Više o programu Špancirfesta pogledajte OVDJE.

Izvor: Međimurske novine.

Ne propustite: