SPAR U LUDBREGU Otvorena nova trgovina koja zapošljava 23 djelatnika

Kupcima nudi bogatu ponudu proizvoda među kojima i one lokalnih proizvođača.

Foto: Grad Ludbreg

SPAR Hrvatska je u srijedu u Ludbregu otvorio svoj prvi supermarket, ujedno 112. prodajno mjesto u Hrvatskoj. SPAR-ova trgovina smještena je u sklopu manjeg prodajnog kompleksa i prostire se na 938 četvornih metara prodajnog prostora.

Posebno dobre vijesti su da novi supermarket zapošljava čak 23 djelatnika, a kupcima nudi bogatu ponudu proizvoda među kojima i one lokalnih proizvođača kao što su jaja s farme Luneta i bučino ulje iz uljare Hladnić. U svakodnevnoj ponudi kupci mogu pronaći hrvatsku junetinu udruge Baby beef, 100% domaću svinjetinu, kao voće i povrće hrvatskog podrijetla pod robnom markom Vrtovi Hrvatske.

“Nakon Križevaca, otvorenjem supermarketa u Ludbregu nastavljamo sa širenjem SPAR-ove prodajne mreže u ovom djelu Hrvatske. Investicija vrijedna više od 7,8 milijuna kuna dio je naših planiranih ovogodišnjih ulaganja kojima želimo SPAR-ove trgovine učiniti dostupnijima našim kupcima”, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Prilikom otvaranja nove podružnice, član Uprave SPAR Hrvatska Danijel Vidiš uručio je donaciju Udruzi Žene iz centra svijeta usmjerenoj na očuvanje kulturne baštine ludbreškog kraja. Donaciju u iznosu od 30.000 kuna preuzela je predsjednica Udruge Ana Katana, a koristit će se za kupovinu peći, održavanje radionica u vrtićima, školama i domovima za umirovljenike, stoji na internetskim stranicama Grada Ludbrega.

Ne propustite: