SPEKTAKL Matej Veličanstveni, Križevačke mažoretkinje i Križevačka djevojačka straža na finalu velikog malonogometnog turnira

Nedjeljni program kreće u 16 sati.

Detalj s malonogometnog turnira u Križevcima // Foto: Prigorski.hr

Križevački malonogometni turniri u nedjelju će doživjeti svoj vrhunac kada ćemo dobiti nove (ili stare) pobjednike 21. Turnira u malom nogometu Križevci 2019 “Ožujsko-KTC” te 3. Turnira županijskih klubova Križevci 2019 “Robin trgovine-Ožujsko”.

Dodatni obol i vrhunskoj atmosferi dat će i finalist Supertalenta Matej Mateković – Veličanstveni, član žonglerske skupine KUFER-a koja djeluje pod okriljem križevačke Udruge KVARK. Finalist za finaliste, pa će tako Matej nastupiti netom prije finalnog susreta glavnog turnira u 19 sati.

Finale županijskog turnira uveličat će europski poznate Križevačke mažoretkinje, koje će pak svoje umijeće pokazati prije županijskog finala, a sudjelovat će i u dekoru najave i podjele medalja i priznanja najboljima.

Također, svojim prisustvom finale glavnog turnira uveličat će i Križevačka djevojačka straža, koja će sudjelovati u dekoru najave te podjele medalja i priznanja najboljima.

Nedjeljni program kreće u 16 sati.

Ne propustite: