SPEKTAKL U KOPRIVNICI Evo gdje i kada možete nabaviti ulaznice za utakmicu između Podravke Vegete i njemačkog Thüringera

Uoči nedjeljne utakmice četvrtfinala EHF Kupa koprivničke rukometašice u srijedu će u domaćem prvenstvu ugostiti čakovečki Zrinski.

Navijači Podravke Vegete // Foto: Luka Krušec / LuMedia

Nakon što su u subotu na gostovanju u Pločama s uvjerljivih 50:22 slavile protiv Dalmatinke u 17. kolu Prve HRL, a prije prve četvrtfinalne utakmice EHF Kupa protiv njemačkog Thüringera, rukometašice Podravke Vegete u srijedu, 26. veljače, ugostit će čakovečki Zrinski u domaćem prvenstvu.

Prilika je to Kokicama za dobar trening i nastavak stopostotnog niza. Utakmica protiv rukometašica iz Međimurja u koprivničkoj gimnazijskoj dvorani počinje u 18 sati.

Ono što navijače Podravke Vegete ipak trenutačno više zanima jesu europske utakmice.

Prvu utakmicu četvrtfinala EHF Kupa Kokice će protiv Thüringera igrati na domaćem terenu u nedjelju, 1. ožujka, s početkom u 15 sati, a uzvrat u Njemačkoj igra se u nedjelju, 8. ožujka, s početkom u 14 sati.

Karte za utakmicu u Koprivnici bit će dostupne od srijede, 26. veljače, na sljedećim punktovima:

  • Recepcija Hotela Podravina
  • Pivnica Kraluš

Karte se mogu podići tijekom njihovog radnog vremena.

Također, karte su dostupne i u klupskim prostorijama RK Podravke od srijede, 26. veljače, do petka, 28. veljače, i to od 9 do 13 sati.

Karte su besplatne no potrebno je imati svoj primjerak zbog ograničenog kapaciteta dvorane.

Broj karata je, podsjećamo, ograničen.

Ne propustite: