SPEKTAKL U KRAPINI Dolazi jaki Osijek, ali upitno je hoće li nastupiti i ‘Pero bombardero’

Petar Bočkaj domaći je dečko koji je svoje prve nogometne korake napravio na igralištu u Podgori Krapinskoj, a upravo je u nedjeljnom ogledu s Rijekom svojim prelijepim pogotkom iz slobodnog udarca donio remi Osijeku.

Sve ljubitelje nogometa na krapinskom igralištu u Podgori u srijedu očekuje prava poslastica. Za ulazak u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa bore se domaći Zagorec i prvoligaš NK Osijek, koji se nakon nedjeljnog remija na Rujevici, u ogledu protiv Rijeke, nalazi na drugom mjestu Prve HNL.

Ovoj nogometnoj poslastici veseli se krapinska publika, a zasigurno i Osijekov Petar Bočkaj, domaći dečko koji je svoje prve nogometne korake napravio na igralištu u Podgori Krapinskoj, a upravo je u nedjeljnom ogledu s Rijekom svojim prelijepim pogotkom iz slobodnog udarca donio remi Osijeku.

Međutim, iz Osijeka poručuju kako još uvijek nije sigurno da će Bočkaj biti spreman za sutrašnji ogled s matičnim klubom.

Naime, na utakmici s Rijekom dobio je udarac u list, a iako je odmah poslije derbija učinjeno sve što je potrebno da bi se ta ozljeda što brže sanirala, još uvijek nije sigurno da će “Pero bombardero” nastupiti protiv Zagorca ili će ga se ipak poštedjeti za prvenstveni dvoboj s Goricom. Odluka je na stručnom stožeru.

Inače, utakmica počinje u 15.30 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna.

Izvor: Zagorje International.

Ne propustite: