SPEKTAKL ZA DAN OPĆINE Zabavite se uz Učiteljice, Nedu Ukraden te Žigu i Gruntovčane!

Prave glazbene poslastice uz Dan Općine Goričan...

Foto: Međimurske novine

Općina Goričan u Međimurju povodom svog dana priprema prave glazbene poslastice!

Fantastični trio Učiteljice kojeg čini i jedna Podravka, Silvija iz Hlebina, nastupit će u Goričanu. Prelijepa trojka sjajnih glasovnih mogućnosti izaći će na binu na Šoderici u Goričanu u subotu, 22. lipnja. Koncert započinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Goričanom će se prolomiti njihove pjesme kao što su Luda kuća, Ako mi ne spava, Na stanu, Dunav, Nisam ja tvoja učiteljica i mnogi drugi hitovi.

U nedjelju, 23. lipnja, pak, u Goričan dolaze Žiga i Gruntovčani!

Presvetli, Cinober, Dudek i Regica na šaljiv će način predstaviti svakodnevicu Gruntovca pa će tako posjetitelji saznati kako Dudek liječi ljubavne tegobe, čime Presvetli podmićuje liječnicu i što je sve Cinober spreman učiniti da postane glavni u Gruntovcu. Mirko Švenda Žiga izvest će uspješnice iz svog bogatog repertoara, a kombinacija međimurske i podravske popjevke s osebujnim gruntovečkim humorom dat će poseban štih nastupu pa je dobra zabava zagarantirana!

Manje od mjesec dana ostalo je do koncertnog spektakla koji se ne propušta. Neda Ukraden i njena brojna glazbeno-producentska ekipa pripremaju se za nastup koji će se, u sklopu Dana Općine, održati 24. lipnja na Šoderici Goričan. Koncert započinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Sam koncert bit će nešto o čemu će se dugo pričati, a poznavajući Nedu, očekuje nas rijetko viđen audio-vizualni doživljaj. Glazbena priča Nede Ukraden počela je davne 1967. kada je snimila prvu pjesmu, a ostalo je zlatnim slovima upisano u povijest. Njenu biografiju, kao i sve relevantne nagrade, od onih za glazbenicu, hit ili album godine, ili do činjenice kako je evergreen „Zora je“ preveden na trinaest svjetskih jezika, teško je sažeti u nekoliko rečenica.

Stoga je najbolje da dođete na Šodericu u Goričan, u ponedjeljak, 24. lipnja, u 21 sat i uživate u koncertu jedinstvene, što stasom, što glasom – Nede Ukraden!

Izvor: Međimurske novine

Ne propustite: