‘SPORT ZA SVE’ Superprint je pobjednik stolnoteniske lige

U finalu su se susreli branitelj naslova Šoderica i Superprint. Nakon osam mečeva pobijedio je Superprint rezultatom 5:3.

Pobjednička ekipa natjecanja "Sport za sve"

U organizaciji Udruge za sportsku rekreacije Grada Koprivnice “Sport za sve” i provedbi Stolnoteniskog kluba “Koprivnica”, od 8. prosinca 2019. godine u koprivničkoj stolnoteniskoj dvorani održavala se Stolnoteniska liga “Sport za sve” Koprivnica 2019/20.

Sudjelovalo je 10 ekipa sa više od 50 rekreativnih igračica i igrača, a bili su tu i oni mlađih uzrasnih kategorija koprivničkih stolnoteniskih klubova.

Nakon odigranih devet kola proteklog vikenda četiri prvoplasirane ekipe odigrale su završnicu Lige.

U polufinalnim susretima odigranim u subotu Superprint je bio uspješniji od Elektomehanike Dolenec rezultatom 5:1, dok je u drugom polufinalnom susretu ekipa Šoderice bila uspješnija od Sigeteca rezultatom 5:2.

U nedjelju su odigrani susreti za 1. i 3. mjesto. U susretu za 3. mjesto Sigetec je pobijedio Elektomehaniku Dolenec rezultatom 5:1.

U finalu su se susreli branitelj naslova Šoderica i Superprint. Nakon osam mečeva pobijedio je Superprint rezultatom 5:3.

Za pobjedničku ekipu nastupili su: Vedran Đurkan, Deni Filipić, Toni Žardin, Damir Štefan, Zoran Kolačko i Božidar Vrabelj. U pobjedničkoj ekipi nastupio je i Vedran Đurkan koji je dobio posebno priznanje za najuspješnijeg igrača Lige (skor pobjeda i poraza 24 : 3).

UKUPAN POREDAK STOLNOTENISKE LIGE “SPORT ZA SVE“ KOPRIVNICA 2019/20

SUPERPRINT
ŠODERICA
SIGETEC
ELEKTROMEHANIKA DOLENEC
TRATINČICE
KOMARNA
DRAVSKE NEMANI
KRIŽEVCI
ČIKANICA
OPTIMISTI

Ne propustite: