Srednjoškolci skupljaju darove za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi

Zlatarski srednjoškolci prikupljaju pomoć za djecu u Domu Sv. Josipa u Hrvatskom Leskovcu, gdje borave njihovi vršnjaci o kojima se brinu časne sestre.

Učenici Srednje škole Zlatar skupljaju darove za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi // Foto: zagorje-international.hr

Zlatarska Srednja škola i ove godine organizira predbožićnu akciju ”Svim na zemlji mir, veselje…”, u okviru koje se prikupljaju pokloni za djecu i mlade koji iz određenih razloga ne mogu odrastati u vlastitim obiteljima.

Posljednjih nekoliko godina, zlatarski srednjoškolci prikupljaju pomoć za djecu u Domu Sv. Josipa u Hrvatskom Leskovcu, gdje borave njihovi vršnjaci o kojima se brinu časne sestre, a svaki znak pažnje, osobito posjet Domu, njima čini veliku radost.

Pokloni ne trebaju biti veliki trošak, već to mogu biti stvari koje se više ne koriste, a dobro su očuvane: odjeća, školski pribor, kozmetika, prehrambeni proizvodi, slatkiši, društvene igre i slično. Pokloni se ostavljaju ispod bora u holu te će ih predstavnici škole krajem ovog polugodišta odnijeti korisnicima Doma u Hrvatskom Leskovcu. (Mladen Mandić / Zagorje international)

Ne propustite: