SRETAN KRAJ TUŽNE PRIČE Dvoje preživjelih štenaca koje je netko odbacio uz put super se oporavljaju

"Mališani su super, dobro napreduju umotani u dekicu, hrane se na flašicu i ubrzo će na noge", kazao je voditelj skloništa za životinje.

spašeni štenci dobro se oporavljaju od promrzlosti // Foto: facebook Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija
spašeni štenci dobro se oporavljaju od promrzlosti // Foto: facebook Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija

Facebook stranica Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija jučer je objavila priču anonimnog korisnika. Tijekom šetnje gubaševskim Prosenikom, naime, njegov pas Rudi pronašao je napuštene štence.

Dvoje štenaca se smrznulo, dok je dvoje koji su bili u plastičnoj vrećici preživjelo.

Nalaznik kaže kako ih je sat i pol grijao ispod kaputa uz tijelo, sve dok nije došao komunalni redar, koji ih je uz pomoć policije preuzeo i pobrinuo se za njih.

STRAVA Ostavio štence na zimi, dvoje se smrznulo, dvoje jedva preživjelo jer ih je prolaznik sat i pol grijao ispod kaputa

Na sreću, ova priča na kraju ima koliko-toliko sretan završetak.

Voditelj skloništa za životinje Luč Zagorja, iz Selnice kraj Marije Bistrice, putem Facebook stranice Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija javno se zahvalio gospodinu iz Zaboka što je našao i uspio spasiti dvojicu od četvorice braće peseka koji su bili bačeni uz put.

“Mališani su super, dobro napreduju umotani u dekicu, hrane se na flašicu i ubrzo će na noge”, kazao je voditelj skloništa.