SRETAN ZAVRŠETAK POTRAGE Mama Nikolina: Paulina je doma! Hvala svima na pomoći

Paulina je već više puta pobjegla od doma...

Paulina Perkušić // Foto: Nestali.hr

“Paulina je doma! Hvala svima na pomoći”, napisala je danas, u četvrtak, iza 14 sati Nikolina Perkušić, majka 16-godišnjakinje iz Gornjeg Kućana za kojom se tragalo od nedjelje.

Inače, ovo je bio već drugi Paulinin nestanak u svega dva mjeseca. U ožujku je pronađena nakon tri dana.

Na ovu temu se prije dva dana oglasila i njezina majka Nikolina na svom Facebook profilu.

“Za sve one koji pišu “pametne” komentare po raznim portalima…

Da, Paulina je već više puta pobjegla od doma i mi kao roditelji ne možemo utjecati na to.

Odgajamo ju najbolje što znamo, a da smo savršeni – daleko od toga. Već odavno smo tražili pomoć od policije, centra, psihologa… Kao što vidite, ni to nije urodilo plodom. Teško je dignuti ruke od svog djeteta i na prvu grešku (100) ga poslati u dom pa što bude. To zna svaki roditelj. Posvojili smo ju u najboljoj namjeri da i njoj i nama život bude što ljepši, ispunjen ljubavlju i srećom, ali život piše svoju priču…

Zato vas sve MOLIM ako nemate empatije ignorirajte objave vezane uz našu kćer i ostavite prostora za korisne informacije. Hvala”, istaknula je ona.

Dobila je puno riječi podrške u komentarima, a ovo je samo jedan od njih:

“Puno sreće u pronalasku vaše kćerke, a na komentare se ne treba obazirati jer kad bi svatko pomeo pred svojim vratima na tuđa se nebi osvrtao, a zlobnih ljudi je bilo i bude… Držite se hrabro i sretno i dalje”.

Na sreću, ova priča ponovno je imala sretan završetak. Svi se nadaju da se ovakvi odlasci od kuće sada više neće ponavljati.

“Samo hrabro, pubertet je divna stvar, ali ne za živce roditelja!!!”, stoji u jednom od komentara nakon što je majka Nikolina objavila da je Paulina stigla doma.

Ne propustite: