SRETNO! Veterani Nedelišća putuju u Metković na Dvoransko prvenstvo Hrvatske

Ždrijeb je veterane Nedelišća smjestio u skupinu C s domaćinom i braniteljem naslova prvaka Neretvom iz Metkovića te ekipom VG Boys iz Velike Gorice.

Veterani Nedelišća // Foto: NK Nedelišće

Veterani Nogometnog kluba Nedelišće, trostruki prvaci Klupskog prvenstva Međimurja na mantinele i aktualni osvajači 3. mjesta, prihvatili su pozivnicu Hrvatskog nogometnog saveza te će i ove godine nastupati na 17. dvoranskom prvenstvu HNS-a u organizaciji Komisije za veteranski nogomet IO HNS-a.

Prvenstvo se održava od petka do nedjelje u Gradskoj športskoj dvorani u Metkoviću, a među 27 prijavljenih momčadi Nedelišće je jedino s područja Međimurja. Igra se po sustavu 5+1, utakmice po skupinama traju 2×12 minuta, a u drugom krugu traju 2×15 minuta.

Ždrijeb je veterane Nedelišća smjestio u skupinu C s domaćinom i braniteljem naslova prvaka Neretvom iz Metkovića te ekipom VG Boys iz Velike Gorice. U prvoj utakmici skupine igraju Neretva i VG Boys u petak u 17 sati, a isti dan od 21.30 sati Nedelišće će odmjeriti snage s Neretvom.

U subotu prijepodne u 11.30 sati na rasporedu je dvoboj VG Boys – Nedelišće, dok od 16 sati kreću utakmice osmine finala. U subotnjim večernjim satim odigrat će se i četvrtfinale, dok će se sama završnica odigrati u nedjelju, zaključno s finalnom utakmicom u 13 sati.

Igrači: Dragutin Borko, Mladen Tkalčec, Tomica Novak (vratari), Goran Maček (voditelj ekipe), Dragan Vibovec (kapetan), Darko Čuček, Ivica Knežević, Tomislav Fučko, Damir Vizinger, Siniša Senčar, Dejan Vizinger, Marko Vizinger, Alen Kovačić, Denis Fegeš, Željko Đukes, Branko Perko

Stručni stožer: Miljenko Vizinger, Zdenko Marčec, liječnička služba: Stjepan Kresinger

Ne propustite: