STOLNI TENIS Sjajni rezultati mladih Varaždinaca na Memorijalu Mirko Abramović

U ekipnom dijelu natjecanja u konkurenciji najboljih kadetkinja ekipa STK Varaždina (Lucija Sitar i Tena Kovaček) osvojila je drugo mjesto. Isti plasman ostvarila je kombinacija STK Starr i STK Varaždin (Bruna Borovec i Jelena Vukelić) u konkurenciji mlađih kadetkinja. U pojedinačnoj konkurenciji, među najmlađim kadetima Simon Dvorski bio je drugi.

Simon Dvorski i Tena Kovaček // Foto: STK Varaždin
Simon Dvorski i Tena Kovaček // Foto: STK Varaždin

Prošlog vikenda u varaždinskoj gradskoj sportskoj dvorani Arena u organizaciji STK Varaždina održano je 47. otvoreno prvenstvo Varaždina u stolnom tenisu za mlađe kategorije.

Ovogodišnje izdanje održano je 13. put pod imenom Memorijal Mirko Abramović.

U osam kategorija nastupilo je više od 450 natjecatelja iz ovog dijela Europe.

U ekipnom dijelu natjecanja u konkurenciji najboljih kadetkinja ekipa STK Varaždina (Lucija Sitar i Tena Kovaček) osvojila je drugo mjesto. Isti plasman ostvarila je kombinacija STK Starr i STK Varaždin (Bruna Borovec i Jelena Vukelić) u konkurenciji mlađih kadetkinja.

U pojedinačnoj konkurenciji, među najmlađim kadetima Simon Dvorski bio je drugi.

Posljednjeg dana natjecanja Jelena Vukelić izgubila je u četvrtfinalu među mlađim kadetkinjama, dok je u istoj kategoriji među dječacima Matej Stočko zaustavljen u drugom kolu, a Viktor Kukolja nije prošao svoju kvalifikacijsku grupu.