Četvrtak, 28. rujna 2023.

STRAVA I UŽAS Majka u kući ubila svoje dijete pa presudila i sebi?

Policija je zaprimila dojavu člana obitelji, a po dolasku na mjesto intervencije dočekao ih je šokantan prizor

- Advertisement -

Kao što smo već izvijestili, u ponedjeljak oko 12.30 sati član obitelji javio je policiji da su u obiteljskoj kući na području Donje Bistre pronađena dva tijela bez znakova života.

“Do sada utvrđenim na mjestu događaja, radi se o nasilnoj smrti majke i djeteta. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Cijeli kraj je u šoku, mještani govore da je sve puno policije, ali ne znaju što je dovelo do ovog stravičnog zločina. Govori se da se radi o podstanarskoj obitelji koja u toj kući živi tek nekoliko mjeseci.

- Advertisement -

– Mi smo ostali zaprepašteni kad smo čuli da je kod njih policija i da su mrtvi. Policajci su opkolili kuću, uletjeli u dvorište kao da traže ubojicu, skupljali su tragove, sve pregledavali. Na kraju, ipak, izgleda, da treće osobe u svoj toj tuzi nema. Priča se da je ona prvo ubila svoje maleno dijete, a onda si je odlučila presuditi. Doista mi je neshvatljiv taj potez iako nam se znala pojadati zadnjih dana da nije dobro, da se osjeća čudno, da joj je dosta svega. Ali nikome nije bilo ni na kraj pameti da je kadra počiniti takav užas jer svi mi svaki dan kukamo i sve ostane samo na riječima – kazala je za Jutarnji jedna mještanka Donje Bistre.

Neslužbeno se doznaje da je žena imala 30, a dijete samo pet godina. Ubojstvo, odnosno samoubojstvo navodno je učinjenom hladnim oružjem, vjerojatno nožem, a mrtva tijela pronašao je ženin partner.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti