STRAVA I UŽAS Novi detalji prometne nesreće u kojoj je poginuo mladić

U nesreći je teško ozlijeđen 27-godišnjak, a lakše ozljede zadobio je 12-godišnjak

Stravičan prizor s mjesta nesreće // Foto: Pu međimurska

U nedjelju, 20-ak minuta nakon ponoći, na državnoj cesti između Štefanca i Čakovca dogodila se stravična prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 24-godišnjak, dok je teško ozlijeđen 27-godišnjak, a lakše ozljede zadobio je 12-godišnjak, izvjestila je PU međimurska.

U lijevom zavoju u zanošenju došlo je do slijetanja s ceste kombija marke Mercedes Sprinter, čakovečkih registarskih oznaka, i to udesno niz kosinu cestovnog jarka, te potom udara bočnim dijelom vozila u drvo. Uslijed siline udara kombi se prevrnuo.

Vozilom hitne medicinske pomoći 12-godišnjak i 27-godišnjak prevezeni su u čakovečku bolnicu te su zadržani na liječenju, dok je 24-godišnjak s područja općine Orehovica, nažalost, preminuo na mjestu događaja.

O događaju je izvještena nadležna zamjenica državne odvjetnice koja je uz policijske službenika obavila očevid te je naložila obdukciju, kao i niz drugih potrebnih vještačenja.

Obdukcijom mrtvog tijela 24-godišnjaka na Odjelu patologije Županijske bolnice u Čakovcu utvrđeno je da je smrt nastupila uslijed ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći.

Kriminalistička istraživanja se nastavljanju kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće.

Ne propustite: