Ponedjeljak, 29. studenoga 2021.

Strava i užas: poginulo dijete u nesreći na raskrižju

U prometnoj nesreći, nakon pružene liječničke pomoći, smrtno je stradalo dijete vozač mopeda, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku

Preporučujemo

Poznati su detalji stravične nesreće koja se dogodila u petak u 17.25 sati u mjestu Guci Draganićki kraj Jastrebarskog, a u kojoj je poginulo dijete.

Ono je prije stjecanja prava na upravljanje, iako sa zaštitnom kacigom na glavi, upravljalo mopedom marke Tomos, a kretalo se sporednom cestom Ulice Guci Draganićki u smjeru jugozapada.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Guci Draganički prošlo je pored znaka obavezno zaustavljanje i ušlo u raskrižje skrenuvši udesno na sjevernu, a odmah zatim na južnu kolničku traku namjeravajući nastaviti vožnju u smjeru jugozapada, ne propustivši vozila koja imaju prednost prolaska.

Tom prilikom je na južnoj kolničkoj traci na njega naletio osobni automobil marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak, a koji se kretao Ulicom Guci Draganićki u smjeru sjevera.

U prometnoj nesreći, nakon pružene liječničke pomoći, smrtno je stradalo dijete vozač mopeda, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Na dijelove mopeda je naletio i teretni automobil marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak te osobni automobil marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak.

Najnovije objave