STRAVA I UŽAS Više puta silovao svoju djevojku i tjerao je da se prostituira

Pružala je seksualne usluge drugima za iznose od 500 do 1000 kuna. Njezin partner je tako zaradio oko 100.000 kuna. Ona je sve to radila jer se bojala za svoj i život svoje obitelji.

Ilustracija // Foto: Pixabay.com

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 57-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela silovanja i prostitucije.

Na teret mu se stavlja da je od rujna 2016. do studenog 2018. godine u Čakovcu i Zagrebu, nakon što je nesretna žena htjela prekinuti intimnu vezu s njim, zatražio da nastave vezu i zaprijetio da će poslati njezine eksplicitne fotografije i videosnimke njezinoj obitelji te da će ubiti nju i njenu obitelj i dići kuću u zrak.

U više navrata ju je i fizički napadao čime je svladavao njezin otpor i protivno njenoj volji ju silovao.

“Osnovano se sumnja da je od siječnja 2017. do studenog 2018. godine na internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muških osoba da im njegova partnerica za iznose od 500 do 1000 kuna pruža seksualne usluge u njegovom stanu u Čakovcu i u Zagrebu, što je ova i činila u strahu zbog fizičkih napada okrivljenika i prijetnji, a primljeni novac je predavala okrivljeniku”, priopćio je DORH.

Na taj način 57-godišnjak je stekao protupravnu korist u iznosu većem od 100.000 kuna.

On se nalazi u istražnom zatvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ne propustite: