STRAVIČAN ZLOČIN KRAJ VUKOVARA Ubio suprugu i bacio u septičku jamu, svima je tvrdio da ga je napustila

Zoran je, zapravo, nakon što je ubio ženu zadržao njezin mobitel, a potom si je s njega poslao poruku na svoj kako bi policiji potvrdio da je ona još živa.

Ubijena Anica Buila // Foto: Facebook Anica Buila

Gnjusan zločin zaprepastio je mještane maloga sela Petrovci nedaleko od Vukovara kada je u septičkoj jami jedne od obiteljskih kuća pronađeno tijelo Anice Buila (46).

Za njom se tragalo od lipnja nakon što su njezini sinovi i suprug policiji prijavili Aničin nestanak.

Upravo se supruga Zorana sad sumnjiči da je ubio ženu, i to u noći 21. lipnja nakon žestoke svađe. Sumnja se da ju je ubio na još neutvrđeni način, zamotao u plahte, oblijepio ljepljivom trakom i bacio u septičku jamu u svojem dvorištu. Tako zamotana je i pronađena u jami, četiri mjeseca kasnije, kad je policija posumnjala u Zoranove tvrdnje da ga je supruga napustila jer ga više nije voljela, pišu 24sata.

Naime, kako neslužbeno saznaju od prijatelja supružnika, Zoran je navodno mjesecima uspješno obmanjivao policiju tvrdnjama da mu je Anica, nakon što je otišla, poslala nekoliko poruka sa svojega mobitela koji je, kao, “ponijela sa sobom kad je otišla”.

Zoran je, zapravo, nakon što je ubio ženu zadržao njezin mobitel, a potom si je s njega poslao poruku na svoj kako bi policiji potvrdio da je ona još živa…

Ne propustite: