STRAVIČNA NESREĆA Izazvao težak sudar s 3,28 promila alkohola, troje ljudi hitno prebačeno u bolnicu

Svi ozlijeđeni u bolnici su zadržani na liječenju...

Foto: Međimurske novine

Poznate su okolnosti teške prometne nesreće kaoja se dogodila u subotu u 18.08 sati u Pušćinama.

Očevidom je utvrđeno da se 49-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 3,28 promila, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je na ravnom dijelu ceste prešao na traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji vozač.

Uslijed udara vozilo varaždinskih registarskih oznaka sišlo je izvan kolnika, dok je vozilo čakovečkih registarskih oznaka prilikom silaska s kolnika udarilo u 37-godišnju vozačicu bicikla koja se kretala biciklističkom stazom i u nastavku kretanja zaustavilo se u cestovnoj kosini gdje se prevrnulo i udarilo u ogradu kuće.

Nakon udara vozačica bicikla se prevrnula i pala na travnatu površinu.

Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezena su oba vozača osobnih automobila i vozačica bicikla te su zadržani na liječenju.

“Tjelesne ozljede biti će okvalificirane po zaprimanju bolničke prijave nakon čega slijedi kvalifikacija događaja”, priopćila je međimurska policija.

Ne propustite: